Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
  • No products in the cart.

Welkom bij ZOUTENZILT

Bij ons kun je terecht voor nieuwe en vintage woonitems, voor dat extra beetje ZOUT in je interieur. Wij zijn continue op zoek naar een mix van Scandinavisch, Industrieel, vleugje Chique en Stoer! Door Nieuw en Vintage te combineren met groene planten krijg je al snel een heerlijk thuisgevoel.

Wij versturen, bezorgen soms (in overleg) en afhalen mag natuurlijk ook!

Zoek je iets speciaals? Stuur gerust een berichtje naar info@zoutenzilt.nl wie weet kunnen wij het voor je vinden.

OVER MIJ

Leonie de Kok – 43 jaar – gelukkig in de liefde en moeder van twee puberzonen.

10 jaar geleden begon ik in een fantastisch mooi hoekpand, de winkel Zout & Zilt – living and fashion. Toen nog een redelijk nieuw concept, wat liep als een tierelier. Maar na al die jaren (met een opgroeiend gezin en een man met een eigen bedrijf) werd het “vast staan” in de winkel, mij allemaal wat te veel.

Daarom heb ik eind van het jaar met liefdesverdriet afscheid genomen van “de stenen winkel”. Maar het wonen blijft mijn passie, hobby en leven daarom start ik nu met heel veel frisse moed online.

Eerdaags ga ik online uitbreiden met “stylen bij de mensen thuis”. Heb jij gave woonspullen, maar moeite met het stylen? Dan kom ik dat voor je doen. Eventueel neem ik wat toevoegingen mee… Vind je het wat, dan mag je het kopen, zo niet dan gaat het weer mee terug.

Veel kijk- en koopplezier,

Liefs Leonie